woensdag 24 juni 2009

Handige Tip












Maak je in dit zomers weertje graag zelf je eiersalade?

Het gaat veel sneller als je je hardgekookte eieren niet met een vork prakt, maar ze 2 x in de eiersnijder legt: eenmaal in de lengte en eenmaal in de breedte. Dan heb je allemaal ienieminipeuterige stukjes ei.

Mijn receptje voor eiersalade is ... welja, eigenlijk bestaat dat niet, want ik doe het op het gevoel.
Voor 1 belegd broodje pak ik twee hardgekookte eieren in brokjes, en dan doe ik er beetje per beetje mayonaise bij, tot de consistentie mij aanstaat. Mag ook low-fat mayonaise zijn natuurlijk. Dan geef ik er nog een goeie draai van de pepermolen bij, en als ik er staan heb, ook wat gehakte verse peterselie.

Dat leg ik dan op een bruin stokbroodje, dan flink wat cresson (tuinkers) erop, en een paar schijfjes tomaat. Lekker hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten